Event: aanmelden zoek-excursie data

aanmelden zoek-excursie data

 

Eerst een kort bezoek aan het bezoekerscentrum en dan zelf zoeken en naar stenen, fossielen en botten bij zandwinning Azewijnse Broek.
Je kunt zo maar het geluk hebben op een bot of tand van een mammoet of wolharige neushoorn of een fossiele schelp.
Trek niet je beste kleren aan en een emmer en hamer is handig.

De data wanneer je kunt aanmelden voor een zoekexcursie zoeken worden eind januari op de website en facebook bekend gemaakt. Of een excursiedatum door gaat wordt pas enkele dagen eerder beoordeeld. Dit hangt namelijk af van de bedrijfsvoering op dat moment en of er op dat moment voldoende grind aanwezig is.

Klick hier voor impressie van een zoekexcursie.

Je kunt je aanmelden voor een zoekdatum nadat deze zijn gepubliceerd op onze website of facebook. Door een mail te sturen naar info@min40celsius.nl of aanmelden via de contactpagina. (maximaal 1 keer aanmelden voor de excursies om meer liefhebbers een kans te geven) Vermeld datum en namen van de deelnemers bij de aanmelding. Wij hanteren geen wachtlijst, voorinschrijving of reservelijst.

De kosten zijn € 10,50 p/p. (maximum aantal deelnemers ongeveer 30-35)
per gezin/groep moet minimaal een volwassen begeleider mee.

Even wat afspraken.

  1. Het is streng verboden om zonder toestemming van de begeleider(s) op hopen zand of grind te komen of je uit de groep te begeven en zelf over het terrein te lopen.
  2. Honden zijn niet toegestaan in het natuurgebied rondom de zandwinning en het gebied met de installatie, dit omdat het gebied voor vogels een rust- en broedgebied is.
  3. Verder is het dringende verzoek niet met stenen te gooien, uiteraard omdat die hard aan kunnen komen, maar ook omdat grind niet in “gezeefd zand” terecht mag komen omdat het zand dan onbruikbaar wordt voor de verkoop.
  4. Het dragen van een veiligheidsvest is verplicht (zelf meebrengen).
  5. Deelname is op eigen risico.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA